יום שני, 14 במרץ 2011

מאפינס מפרווה

אלרגית למוצרי חלב, מאניעשה?


מאפינס מעולים ששיניתי קצת מ ynet, והתאמתי לחוסר הסיבולת שלי למוצרי חלב, מרגרינה ולאהבה הגדולה שלי לשוקולד.

מאפינס קפה, אגוזי לוז ושוקולד.

מחממים תנור ל 180.

מערבבים:
כוס סוכר אחת
כוס שמן (קנולה או כל שמן אחר בלי ריח וטעם)
שתי ביצים
תמצית וניל
כוס קפה אמריקנו + 3 כפיות 

בנפרד מערבבים ואז מוסיפים:
שתי כוסות קמח
שלוש כפיות אבקת אפייה
קורט מלח
חצי כוס שוקולד צ'יפס
חצי כוס אגוזי לוז קלויים וקצוצים גס

אופים בערך 15 דקות בשקעי מאפינס מרופדים במנג'טים. אפשר גם להקפיא אותם (מוכנים) במנג'טים. מפשיר מצויין.


ואם איך שהם יוצאים מהתנור מסדרים אותם על קרש עץ, הם משאירים אחריהם עיגולים קטנים של שמחה, או מה שנהוג לכתוב היום בשפה פואטית - געגוע של הקרש למאפין.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה